Concurs www.hailacasa.ro 29 august 2014 - 18 septembrie 2015

Învață să construiești și poți câștiga o casă cu mansardă și grădină.
Spre deosebire de alte jocuri, în urma cărora rămâi doar cu niște ore pierdute în mod plăcut, Hai La Casă! te ajută să înveți cum să construiești o casă. Pentru asta, ți-am pregătit trei case diferite, pentru ca experiența ta sa fie cât mai complexă si plăcută.
Și nu uita că la capătul drumului se află cel mai mare premiu acordat vreodată în internetul românesc: O casă cu mansardă și grădină ca cele din imaginea alăturată.
Marele premiu al concursului constă într-o locuință, având o suprafață totală construită de 151 mp și o suprafață utilă de 116.5 mp, amplasată pe un teren având o suprafața cuprinsă între 300 mp și 350 mp, teren situat fie în com Tărtășești (loc. Gulia, Str. Samurcași, jud. Ilfov), fie într-o altă localitate însă în condiții similare în ceea ce privește amplasamentul și la o distanță de cel mult 25 km raportata la centrul Municipiului București.
Fiecare casă construită e o experiență diferită și o șansă la marele premiu: o casă cu mansardă și grădină, premiu care va fi tras la sorți dintre toate casele terminate în cadrul jocului.
Perioada de desfasurare concurs: 29 august 2014 – 18 Septembrie 2015

Pentru mai multe detalii acceseaza hailacasa.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu