Promotie Doncafe 2015 pe www.doncafe.ro

Promotia "Doncafe iti ofera momente in dar" este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 15.03.2015 ora 00:00:01, ora Romaniei - 15.06.2015 ora 23:59:59, ora Romaniei sau pana la momentul epuizarii stocurilor promotionale, oricare dintre acestea doua are loc primul.
ln cadrul Promotiei "Doncafe iti ofera momente in dar" vor participa produsele:
  • a) Cafea prajita si macinata: Doncafe Selected 300 gr, Doncafe Selected 600 gr, Doncafe Elita 250 gr, Doncafe Elita 500 gr; Doncafe Brasil 250 gr;
  • b) Cafea instant: Doncafe Selected 100 gr, Doncafe Elita 50 gr, Doncafe Elita 100 gr, Doncafe Elita 200 gr;
Produsele participante vor avea un design special / etichete promotionale care anunta Promotia. Codul promotional este inscriptionat pe spatele pachetelor participante de cafea prajita si macinata sau pe baza cutiilor de cafea instant si este format din 7 caractere.
Produsele participante la Promotie vor putea fi achizitionate in limita stocului disponibil.
Pentru a putea participa la promotie, consumatorii trebuie sa achizitioneze produsele participante la promotie si sa caute in interiorul pachetului premiile in bani. Premiile existente in produsele participante sunt ambalate in material protector care previn contactul premiilor cu continutul produselor, pentru protejarea acestora.
Pentru inscrierea in promotie pentru castigarea Marelui Premiu in valoare de 10.000 euro, este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:
  • sa cumpere cel putin un produs participant la promotie;
  • sa descopere codul pe produsele participante la promotie;
  • sa transmita, in perioada promotiei, unul sau mai multe coduri de pe produsele participante in oricare dintre modalitatile de mai jos;
    • prin expedierea, in perioada 15 martie - 15 iunie 2015, a unui SMS la 1740 (tarif normal in retelele Telekom, Orange si Vodafone), continand codul participante la promotie.
    • online, prin completarea unui formular de inscriere disponibil la accesarea website-ului doncafe.ro, pagina de facebook Doncafe, intr-un tab dedicat sau mobile website-ul doncafe.ro. Acest formular va fi completat de catre participant prin indicarea obligatorie a urmatoarelor informatii: codul si numarul telefonului mobil (numar valid activ in retelele Orange, Vodafone sau Telekom).
Un participant poate inscrie in concurs maxim 5 coduri intr-o zi calendaristica, indiferent de modalitatea de inscriere aleasa (SMS si/sau web).
ln cadrul promotiei pot fi acordate urrnatoarele categorii de premii:
  • 50 x Bancnote de 100 euro
  • 20 x Bancnote de 50 euro
  • 500 x Bancnote de 10 euro
  • 20.000 x Bancnote de 5 euro
  • 1 x 10,000 euro
Premiile aflate in ambalaj: ln cadrul campaniei "Doncafe iti ofera momente in dar" se vor acorda 20.750 de premii in ambalaj. Premiile constau in bancnote ambalate in material protector.
Premiul cel mare: ln cadrul campaniei „Doncafe iti ofera momente in dar", se va acorda un premiu mare, prin tragere la sorti, constand in suma de 10.000 euro.
Marele Premiu in valoare de 10.000 euro se va acorda prin tragere la sorti pe baza unui algoritm electronic, securizat, dupa incheierea promotiei. Tragerea la sorti va avea loc, in prezenta unui notar public, in data de 17 iunie 2015, dintre toate codurile valide inscrise prin SMS / web in perioada Promotiei.
Premiile constand in bancnote de 5, 10, 50 si 100 euro se afla in interiorul produselor participante, iar consumatorii vor intra in posesia acestora pe loc. Marele Premiu va fi expediat, prin transfer bancar, in contul bancar mentionat de catre castigator, pe cheltuiala organizatorului, ulterior incheierii procesului de validare, dar nu mai tarziu de 30 de zile lucratoare de la data publicarii castigatorului pe website-ul doncafe.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu