Formarea trupei Vertigo - Reinvierea Rap-ului Romanesc

Vertigo este grupul de tineri constanteni ce doreste sa aduca cultura hip-hop’ului underground in prim plan.Acest lucru se poate observa din temele pieselor si influentele negativelor folosite .
Ideea de grup a luat nastere in data de 11 a lunii februarie in anul 2014 fondat de catre Hunter si Polly.Dupa o scurta perioada de vreme s-au alaturat El Casper,Bugales,Ferat,Psihotrop si Cosmo, Veek fiind cel mai recent membru.In data de 26 martie bazele trupei erau deja stabilite urmand sa isi inceapa indeplinirea scopului si anume creearea pieselor.Dupa lansarea a 4 piese colaborarile cu Polly, El Casper, respectiv Cosmo au fost intrerupte din motive personale care puteau afecta integritatea trupei.

Hunter - Mc (initial Rap Sodier), a inceput sa scrie de la varsta de 14 ani, la 19 deja participand la primul battle.Prima lui aparitie pe scena a fost in deschidere la Raparta.La primele versuri pe foaie a fost indrumat de catre Mc Slam.Pe timpul armatei a luat o pauza dar nu a uitat de hip-hop.In anul 2013 l-a cunoscut pe Polly, producatorul cu care a scos primul lui album “Scythia Minor” si cel cu care a pus bazele trupei Vertigo.

◦ Ferat - Mc - Prima sa aparitie a fost la Open Mic-ul organizat de catre Phunk B in Hangout, ca apoi sa fie cooptat intr-o sesiune Hardcore Hooligans. Primele piese inregistrate au aparut dupa formarea trupei Vertigo, formula cu care a deschis pentru artisti precum Chimie, El Nino, Arssura si Mark1.

◦ Psihotrop - Mc - A debutat pe 18 mai 2013 ca BattleMC in clubul constantean Hangout Movement, urmand sa cocheteze cu fenomenul de battle pana in ziua de azi, castigand mai multe competitii de acest gen. Datorita castigarii battle-urilor a fost cooptat in mai multe sesiuni Hardcore Hooligans, fiind in paralel membru Sanky pentru care a scos, de asemenea, cateva bucati.Primele piese in studio au aparut sub egida trupei Vertigo, alaturi de Hunter, Ferat, Cosmo, El Casper si Bugales.

◦ Bugales - Producator \Mc; Fiind in anturaj din anul 2010 cu Veek isi fac aparitia impreuna public drept ‘’Blank’’ – o trupa de Dark Dub ce in prezent a derivat spre un stil total neconventional tribal, minimal.Bugales a aparut prima oara ca Mc drept guest pe una din piesele lui Hunter de pe albumul Scythia Minor.

◦ Veek - Producator de muzica underground ce se remarca prin sound-ul sau intunecat .Veek introduce in piesele lui influente etnice , tribale sau minimale. El a colaborat cu diferiti artisti cum ar fi Bugales (formand Blank) , Dark Matter , Unknown Identity [DSR] si multi altii . De asemenea Veek se bucura de sustinearea baietilor de la Bass Turbat si a semnat release-uri pentru Bassix Records , Future Bass , Digital Weapons si nu in ultimul rand Infra Tribez.
 


Vertigo - Fum 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu