www.raffaellopromo.ro Concurs Raffaello 2014

De ziua Sfintilor Mihail si Gavril, deschide o cutie de Raffaello, savureaza momentul si rasfata-i pe cei dragi cu o inima de migdala invelita in crema delicata, cu fulgi unsori de cocos.
Cumpara in perioada 31.10 - 8.11.2014 minim 150 de grame de bunatati Raffaello, inscrie bonul fiscal pe www.raffaellopromo.ro si poti castiga unul dintre premiile campaniei
- 3 premii constand intr-un weekend la SPA intr-un hotel de 5 stele ce va fi acordat castigatorului sub forma de:



  • voucher turistic in valoare de 3.500 RON, valabil in reteaua agentiilor de turism Perfect Tour. Voucher-ul va avea inscriptionate detaliile de transport si cazare recomandate pentru la SPA intr-un hotel de 5 stele din Romania, insa castigatorul poate folosi voucherul pentru achizitionarea oricaror alte servicii turistice disponibile la momentul respectiv in reteaua Perfect Tour, in limita valorii de 3.500 RON, inscriptionata pe voucher si in limita perioadei in care se poate utiliza valabil voucher-ul: 15.11.2014.2014-15.11.2015. Orice alte costuri costuri/taxe conexe (masa, taxe locale etc.), in functie de destinatia finala aleasa de castigator, vor fi suportate exclusiv de catre castigator din surse (venituri) proprii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu