Concurs Visa 3 noiembrie - 14 decembrie 2014

În perioada 3 noiembrie – 14 decembrie 2014, cumpărăturile la Kaufland îți pot aduce mii de premii!
Plătește în magazinele Kaufland cu orice card Visa și noi te premiem! Poți câștiga instant mii de carduri cadou pe care le poți folosi la cumpărături, la Kaufland, sau chiar marele premiu, un autoturism 4×4.
1. Vino în magazinele Kaufland, achită în perioada 3 noiembrie – 14 decembrie 2014 cumpărăturile cu orice card Visa și primești un talon răzuibil. Se acordă taloane pentru orice sumă achitată.
2. Taloanele câștigătoare îți garantează un premiu instant de 50 sau 100 de lei, valoarea acestuia fiind menționată pe talon. Premiul se revendică la Biroul de Informații și constă într-un card cadou, ce poate fi folosit pentru achitarea cumpărăturilor în orice magazin Kaufland din România. Pentru validare este nevoie să prezinți talonul câștigător și bonul de cumpărături.
3. Cu taloanele necâștigătoare te poți înscrie la tombola finală, în urma căruia poți câștiga un autoturism 4×4. Completează-ți datele pe verso taloanelor necâștigătoare și depune-le până la finalul campaniei în urnele special amenajate în magazinele Kaufland.
Tragerea la sorți din cadrul tombolei finale va avea loc în data de 24 decembrie 2014.
Premiile oferite în cadrul campaniei
2 550 de premii instant, constând în carduri cadou de 50 și 100 de lei
Marele Premiu, oferit la tombola finală: un autoturism 4×4 Dacia Duster

Participa la concurs

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu