Cel mai bun telefon din lume, in 2014

Pentru al doilea an consecutiv, smartphone-ul HTC One (M8) a fost numit cel mai bun de pe piata telefoanelor mobile. Publicatia britanica T3 a decernat premiile anuale pentru cele mai bune gadgeturi din lume in 2014.
Potrivit The Independent, pentru titlul de cel mai bun smartphone s-au mai "batut" modelele iPhone 5S, Samsung Galaxy S5.

Printre celelalte modele care s-au aflat in competitie in acest an s-au aflat Samsung Galaxy Note 3, Nokia Lumia 1020, Huawei Ascend P6, LG G2, Moto G, Sony Xperia Z2, iPhone 5C, OnePlus One si LG G3, conform T3.

La categoria "Castile Anului", cursa a fost castigata de Philips Fidelio S2. Beats by Dre, produse de o companie cumparata de Apple cu suma de 2 miliarde de lire sterline, s-au clasat pe locul 2.

Pe langa HTC, un mare castigator este si Sony Playstation 4, care a fost desemnata "Gadgetul Anului", castigand si premiul la categoria "Jocuri".

In cadrul sectiunii "Laptopul sau tableta anului 2014", premiul a fost acordat modelului Apple MacBook Pro cu display Retina.

Televizorul anului a fost incununat Samsung HU8500, iar cea mai buna masina a fost desemnata BMW i3.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu