Samsung a lansat Galaxy Note 4, specificatii

Smartphone-ul a fost lansat in debutul targului de tehnologie IFA Berlin si va fi pe piata in octombrie.
Samsung Galaxy Note 4 a vazut, miercuri dupa-amiaza, lumina reflectoarelor in cadrul targului de tehnologie IFA Berlin. Fata de modelul precedent, ecranul s-a pastrat la diagonala de 5,7 inch, insa densitatea de pixeli a urcat de la 386, pana la 515ppi.
Samsung Galaxy Note 4 a primit un Super AMOLED acoperit cu sticla 2.5D Gorilla Glass 3, usor curbata la extremitati, pentru gesturi mai naturale. Noul smartphone de la Samsung vine impreuna cu S Pen, care beneficiaza de softuri imbunatatite.
Vor exista doua versiuni ale acestui phablet. Intai de toate avem una cu cip Snapdragon 805 si conectivitate LTE Cat. 6, apoi exista si un Exynos 5433 cu LTE Cat. 4.
Noul smartphone Samsung Galaxy Note 4 e dotat cu o camera principala cu senzor de 16MP cu stabilizare optica a imaginii. In partea din fata exista o alta camera, cu senzor de 3,7MP si diafragma f/1.9.
Sistemul de operare este Android 4.4 peste care a fost pusa interfata TouchWiz.
Samsung Galaxy Note 4 are 3 microfoane pentru reducerea zgomotului si este atat de avansat inca o aplicatie speciala poate curata sunetul de zgomote atunci cand inregistrati ceva.
Bateria noului smartphone are 3220mAh si ii puteti adauga incarcare wireless prin inductie. El nu este rezistent la apa.
De notat este si faptul ca Samsung Galaxy Note 4 are cadru metalic, la fel ca Galaxy Alpha, si imitatie de piele pe spate. El va veni in mai multe culori: Frosted white, Charcoal black, Bronze Gold si Blossom Pink.
Deocamdata, pretul lui Samsung Galaxy Note 4 nu a fost anuntat. Telefonul va ajunge in magazinele online si obisnuite in octombrie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu