Concurs in benzinariile MOL septembrie - noiembrie 2014

Campania “Cu Michelin spre economii pe termen lung” va incepe pe data de 1 septembrie 2014 si se va desfasura pana pe data de 30 noiembrie 2014.
Prin produse participante se va intelege ca urmatoarele produse comercializate de catre Organizator pe piata din Romania participa la campanie:

    anvelopele noi Michelin pentru camioane

In cadrul campaniei, Organizatorul va acorda, urmatoarele premii, acestea avand un numar limitat:

    2.000 x CARD carburant

Un participant poate avea dreptul la un Card Mol Blue in valoare de 110 lei numai la achizitionarea unei
anvelope noi Michelin pentru camioane;

Pentru a se inscrie in promotie, Participantii trebuie sa achizitioneze minim o anvelopa noua Michelin pentru camioane in intervalul 01 septembrie – 30 noiembrie 2014 si sa se inscrie cu factura de achizitie accesand site-ul promoanvelopecamioane.ro. Utilizatorul se poate inscrie pe site cu factura pana la data de 15 decembrie 2014, dupa aceasta data inscrierile pe site vor fi inchise. Dupa transmiterea informatiilor obligatorii, Participantul va primi pe adresa de mail folosita la inscriere un email in care va fi informat ca datele transmise de el sunt verificare si prelucrate. De asemenea va fi informat ca va primi un alt mail de validare/invalidare in termen de 30 de zile lucratoare de la data inscrierii.

Pentru fiecare anvelopa Michelin pentru camioane cumparata, un participant poate beneficia de un card MOL Blue de combustibil in valoare de 110 lei, valabile in benzinariile MOL. Un participant poate beneficia de un maxim de 60 de carduri de combustibil/participant.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu