Voiculescu si Antena 3 sunt intr-o situatie delicata

Basescu s-a razbunat pe Antena 3 prin faptul ca a confiscat sediile Antena 3 si la bagat pe Dan Voiculescu la racoare. Asta e Romania plina e infractori si de politicieni corupti si totul se trage din cauza lui Basecu omul care a bagat spaima in Romania, omul care a furat 10 ani de zile de la romanii care lau votat.
Vedetele Antena 1 si Antena 3 s-au strans aseara in platoul emisinii lui Mihai Gadea in semn de solidaritate plangand decizia confiscarii de catre stat a sediilor televiziunilor, odata cu intemnitarea patronului lor, Dan Voiculescu.
Au primit sute de mesaje de sustinere din partea telespectatorilor si au explicat ce efect are decizia asupra bunei desfasurari a activitatii lor profesionale.
Directorul postului de stiri, Mircea Badea, a declarat ca aceasta zi este cea mai trista din viata sa si a anuntat ca duminica, incepand cu ora 17, va fi prezent in fata Palatului Cotroceni, pentru a face o „plimbare”.
“Ma voi duce sa ma plimb. Este formula care a functionat exact acum doi ani, cand s-au furat 7,4 milioane de voturi si oamenii au iesit sa se plimbe, din pacate nu foarte multi. Daca ar fi iesit suficient de multa lume, Basescu ar fi fost acum la puscarie”, a spus el, subliniind ca nu instiga la proteste:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu