Provident hotie pe fata

Salut, astazi vreu sa vorbim despre Provident o firma fantoma din Romania care acorda imprumuturi oamenilor disperati sa isi plateasca datoriile.
Un prieten a facut imprumut la Provident de 1.100 lei pe 9 luni, dupa o luna acel prieten s-a gandit ca achite imprumutul cand sa ajunga acolo trebuie sa platesca 600 lei adica 1.700 lei adica au bagat de la ei 6 milioane in plus dobanda.
Lumea saraca apeleaza la astfel de imprumuturi fiind fortata de necazuri. Guvernul prin Protectia Consumatorului ar trebui sa ne fereasca de astfel de firme si sa ne apere prin a-i obliga sa nu isi mai bata joc de noi.
Eu spun ca cei de la Provident sunt niste camatari cu acte in regula, nu va lasati intimidati cei de la Provident. Un prieten care are copil mic a facut imprumut si nu a mai vrut sa plateasca imprumultul pentru ca dobanda era mai mare ca imprumutul. Cei de la Provident ii trimiteau amenintari acasa, veneau noaptea tarziu la 1, 2 si bateau tare in usa. Hai sa fim seriosi, ca poti da credit la scoruri mai de bun simt. Sa va dea in judecata daca vrea banii inapoi, dar sub nicio forma nu va poate hartui, ameninta, intimida; nu le permiteti sa se comporte ca niste veritabili camatari, toate au o limita.
Sa va spun eu cum sa procedati daca aveti probleme cu aceasta firma. Ducetiva la sediu faceti un imprumut urias de 100 de milioane si plecati in alta tara ca nu are nimeni ce sa va faca, cei de la provident o sa va caute dar nu o sa va gaseasca sau daca va da in judecata cei de la provident trebuie sa plateasca o suma uriasa ca sa va judece. Daca vine un agent la usa cu providentul invitatil in casa si nu il mai lasati sa iasa.
Eu daca imprumut 50 de milioane peste 2 luni trebuie sa dau inapoi 80 de mil?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu