Omul este creatia reptilienilor?

Subiectul conexiunii între oameni și reptilieni este unul controversat, motiv pentru care a ridicat de-a lungul timpului numeroase întrebări și a generat diverse teorii. Întreaga poveste a pornit odată cu descifrarea textelor antice, care pomenesc de oamenii-șopârlă/reptilă.
Una dintre cele mai vechi legende antice spune că atunci când s-a hotărât începerea momentului creației, o specie extraterestră de reptilieni a coborât din cer pentru a participa la marea operă. Ei și-au adus contribuția sub diverse forme și i-au împărtășit omului o parte din științele interzise. Mai mult de atât, acești reptilieni s-au angajat să vegheze necontenit asupra dezvoltării societății umane, motiv pentru care au ales să-și extindă supravegherea.
Există numeroase culturi pe glob, precum cea din Sumer, Mexic, Babilonia, China sau India, unde zei cu înfățișarea de dragon sau șarpe au fost venerați. De exemplu, zeul dragon înseamnă puterea divină, iar șarpele reprezintă nimic mai mult decât cunoașterea absolută.
Şarpele apare ca un simbol al lumii de dincolo. Zeul suprem al Egiptului faraonic, Ră călătoreşte pe cer în barca să în timpul zilei, dar noaptea, coboară în lumea subpământeană unde se lupta cu şarpele cosmic. Tot legat de şerpi şi de Egiptul antic merită menţionat şi sfârşitul tragic al reginei Cleopatra. La 2 septembrie 31 i. Hr., are loc bătălia de la Actium. Flota egipteană a lui Marc Antoniu şi a Cleopatrei este risipită şi scufundată de triremele romane ale lui Octavian Augustus. Ca să nu cadă vie în mâinile învingătorului, regina Egiptului prefera să-şi curme viaţa lăsându-se muscata de o viperă.
Aceste elemente au fost ignorate multe decenii, dar în clipa în care faimosul scriitor David Icke a adus la cunoştinţa publicului larg elemente precum cele de mai sus, atunci s-a născut întrebarea: oare oamenii au evoluat din reptilieni?
La această întrebare este extrem de greu de răspuns, dar la o analiză succintă a organelor omului, cât și ale reptilelor, putem trage concluzii uluitoare. În primul rând crierul reptilelor este sensibil asemănător cu cel al omului, pentru că în ambele cazuri el controlează funcțiile vitale cum ar fi ritmul cardiac, respirația, temperatura corpului și echilibrul. În ambele cazuri creierul este format din trunchiul cerebral și cerebel.
Ochii noștri sunt asemănători cu ceai ai reptilelor pentru că acționează precum o cutie cu obiectiv care concentrează lumina care trece prin el. Celulele din cadrul obiectivului transformă lumina în informație, care este transmisă spre creier pentru a fi procesată.
Oamenii de știință au descoperit cu mult timp în urmă că reptilele au o inimă din care pare să se fi dezvoltat cea a omului. Chiar dacă această teorie încă nu este acceptată pe deplin, se cunoaște faptul că nimeni nu poate explica evoluția inimii umane. Cu toate acestea, există nenumărate voci care susțin că inima evoluată a omului s-a dezvoltat din modelul incipient al inimii reptilelor.
Acestea sunt doar câteva dintre elementele comune pe care oamenii și reptilele le au în comun. În cazul în care legenda de la începutul articolului se dovedește a fi adevărată într-un final, atunci putem să privim în trecut cu o mai mare deschidere și să realizăm că existența omului este posibilă datorită unor creatori veniți din îndepărtatul Univers cu gândul de a da o nouă formă vieții.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu