David Beckham a facut accident cu motocicleta

David Beckham a fost implicat într-un accident de motocicletă, vineri, la Los Angeles, după ce a efectuat un viraj foarte strâns. 

Se pare că incidentul a avut loc după ce Beckham a încercat să evite o echipă de paparazzi, însă starul britanic a reuşit să scape fără accidentări majore.
Fostul fotbalist englez, în vârstă de 39 de ani, a pierdut controlul asupra motocicletei sale, un model Super Vintage 93" Knuckle, construit pe comandă, şi a căzut în mijlocul traficului de pe Sunset Boulevard, după un viraj foarte strâns prin care a încercat să evite o echipă de paparazzi.
Accidentul s-a produs după ce sportivul, în prezent retras din activitate, vizitase renumitul salon de tatuaje Shamrock Tattoo din cartierul West Hollywood. După accident, David Beckham a fost ajutat de câţiva prieteni din salonul de tatuaje pentru a-şi aduce motocicleta în spatele acelei clădiri.
 
 
David Beckham a fost implicat anterior într-un alt accident de circulaţie în octombrie 2013, produs în faţa reşedinţei sale din Beverly Hills, după ce starul englez a tamponat un alt automobil, în momentul în care părăsea proprietatea sa. Pe locul din dreapta sportivului se afla unul dintre fiii săi, Brooklyn.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu