Civilizatia disparuta - Lemuria

O civilizaţie misterioasă cu fiinţe extrem de avansate din toate punctele de vedere a fost adusă, pentru prima dată, în atenţia publicului larg de către fondatoarea Teosofiei, Madame Helena Petrovna Blavatsky. Societatea, bizară, a inspirat numeroşi oameni celebri din întreaga lume şi a fost numită Lemuria.
Conceptul de Lemuria presupune un continent pierdut, care a existat cu foarte mult timp în urmă în Oceanul Indian. Madame Blavatsky a încercat să prezinte subiectul invocând comunicarea din astral. Cu toate că mediumul a oferit numeroase informaţii cu privire la ceea ce a însemnat Lemuria, au existat numeroase voci din rândul oamenilor de ştiinţă care au susţinut că un astfel de continent nu ar fi putut exista niciodată. Această explicaţie se conturează în urma teoriilor moderne ale plăcilor tectonice.
Interesant mai este şi faptul că numeroase societăţi antice descriu cu lux de amănunte oamenii superiori din Lumuria ca şi cum ar fi făcut parte din rândul zeilor. De asemenea, civilizația anterioară Atlantidei este menționată în cele mai vechi manuscrise ca fiind una dominantă de oameni hibrizi, care păreau o combinație între om și maimuţă.
rima perioada semnificativă a Lemuriei a început în jurul anului 200.000 BC, la puţin timp după un ciclu precesional de 25.920 de ani. Acel ciclu precesional a determinat dispariţia a mai mult de jumătate din populaţia Pământului, datorită cutremurelor masive şi a schimbărilor climatice. Perturbaţiile electromagnetice au determinat fragmentarea şi desprinderea unor suprafeţe de uscat, creând terenuri fertile pentru etape incipiente de dezvoltare a unor noi civilizaţii. Sufletele atrase de tărâmul Lemuriei erau în general oameni paşnici, unii originari din Pleiade şi unii din Sirius sau Orion. Continentul Lemuriei a devenit de o suprafaţă aproximativ echivalentă cu a Australiei, fiind localizat la aproximativ aceeaşi longitudine dar ceva mai la nord.
Madame Blavatsky prin procedee cunoscute doar de ea a reușit să intre în legătură cu sufletele avansate din punct de vedere spiritual ale lemurienilor și astfel povestea lor a devenit cunoscută. Lemurienii nu erau oameni precum cei din ziua de astăzi și chiar dacă au fost creați la un nivel spiritual superior nouă, marea lor problemă era intelectul.
Civilizaţia a început să se organizeze încăpând cu aprox. 200.000 B.C. şi a continuat până aproximativ 100.000 B.C. Nu a fost o societate tehnologică, ci una mai degrabă tribală. Cu toate acestea, oamenii din Lemuria s-au elevat foarte mult în domeniul artistic. Ei au fost ceea ce am numi o societate bazată pe emisfera dreaptă a creierului, oameni spontani. Au avut ritualuri, tobe, instrumente muzicale. Dansau şi se concentrau mult pe artă. Erau în general oameni paşnici şi iubitori, dar, foarte naivi în multe privinţe. Din acest motiv nu au văzut semnele prevestitoare ale dispariţiei civilizaţiei lor. Grupuri din Orion şi Alfa Draconis au invadat societatea din Lemuria, contribuind la distrugerea ei. Astfel, aceştia au blocat evoluţia Lemuriei, care ar fi putut duce la o eventuală salvare a ei. Trecerea cometei a produs răcirea extrem de rapidă a vremii, cei mai mulţi oameni din Lemuria murind îngheţaţi.
În perioada Lemuriei, oamenii erau 3D şi 4D. În unele cazuri, ei au fost călăuziţi de ghizi din 5,6 şi 7D, care le-au transmis învăţături deosebite. Cu toate acestea, bariera de frecvenţe joase din jurul Pământului nu a favorizat obţinerea unei adevărate iluminări.
Lemuria a fost distrusă din motivul ignoranţei locuitorilor săi, la care s-a adăugat manipularea forţelor întunecate din sistemele stelare menţionate. Dacă cei din Lemuria ar fi fost echilibraţi în interior (emoţie şi intelect, Inima şi Minte), nu ar fi atras forţe externe, la rândul lor dezechilibrate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu