www.milkshake.droetker.ro Concurs Dr. Oetker 2014


La aceasta Campanie participă următoarele produse marca Dr. Oetker, ce conțin eticheta promoțională și care se comercializează pe teritoriul României, în perioada campaniei (01.06.2014 ora 00.00.00 – 31.08.2014 ora 23.59.59, ora României):
Milkshake ciocolată 32 g
Milkshake vanilie 32 g
Milkshake căpșuni 32 g
Milkshake banane 32 g
Milkshake mentă 32 g
Participanții la prezenta Campanie trebuie să:
Înscrie codul promoțional unic prin:
* SMS, la numărul 1839 (număr cu tarif normal stabilit de rețelele de telefonie mobilă din care este trimis SMS-ul; numărul este valabil în următoarele rețele de telefonie mobilă: Vodafone, Orange, Cosmote). Mesajul de SMS trebuie să conțină codul unic de pe eticheta promoțională. După ce SMS-ul a fost trimis, participanții vor primi un mesaj de confirmare;
* WEB, la adresa www.oetker.ro, în secțiunea dedicată campaniei. Participanții trebuie să completeze formularul de participare, cu datele personale (nume, prenume, număr de telefon valid, adresa de e-mail, adresă de domiciliu și data nașterii), să introducă codul de pe eticheta promoțională.
Participanții au șansa să câștige prin extragere lunară:
- un shaker (dacă au înscris 1 sau 2 coduri unice în luna respectivă). În fiecare lună, în cadrul extragerii se vor desemna câștigătorii a 100 de shakere.
- un set pentru picnic, format din umbrelă de plajă, pătură de picnic, cooler bag pentru picnic, joc fotbal pentru outdoor (dacă au înscris 3 sau 4 coduri unice în luna respectivă). În fiecare lună, în cadrul extragerii se vor desemna câștigătorii a 10 de seturi pentru picnic.
- o vacanță în Grecia pentru 4 persoane (dacă au înscris minim 5 coduri unice în luna respectivă). În fiecare lună, în cadrul extragerii se va desemna câștigătorul unei vacanțe în Grecia pentru 4 persoane.
Participa la concurs

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu