Campanie Maggi 2014 retetele cu care am crescut

Campania „Maggi, retetele cu care am crescut” este organizata si se desfasoara in perioada 02 iunie – 31 iulie 2014 in doua etape astfel:
    In perioada 02 – 30 iunie 2014, denumita Etapa 1
        Participantii din “Regiunea Valahia” se pot inscrie in promotie cu codurile descoperite pe produsele Maggi Secretul Gustului
        Participatii din “Regiunea Transilvania” se pot inscrie in promotie cu codurile descoperite pe produsele Maggi Cub
    In perioada 01 – 31 iulie 2014, denumita Etapa 2
        Participantii din “Regiunea Moldova” se pot inscrie in promotie cu codurile descoperite pe produsele Maggi Secretul Gustului
        Participatii din “Regiunea Maramures” se pot inscrie in promotie cu codurile descoperite pe produsele Maggi Cub

Cele patru regiuni mentionate de mai sus, sunt formate din urmatoarele judete:

    a. “Regiunea Valahia” – judetele Mehedinti, Gorj, Olt, Dolj, Valcea, Arges, Dambovita, Teleorman, Giurgiu, Prahova, Ialomita, Calarasi, Constanta, Tulcea, Buzau, Braila, Vrancea si Galati
    b. “Regiunea Transilvania” – judetele Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Mures, Alba si Cluj
    c. “Regiunea Moldova” – judetele Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, Bacau si Vaslui
    d. “Regiunea Maramures” – judetele Satu-Mare, Maramures, Bistrita-Nasaud, Salaj si Bihor

In cadrul acestei campanii participa urmatoarele produse:

    a) Maggi Cub in urmatoarele sortimente si gramaje:
        Maggi Cub Gaina 60g, 120g si 160g;
        Maggi Cub Bors 48g;
        Maggi Cub Vita 54g si 108g;
        Maggi Cub Legume 60g si 120g;
        Maggi Cub Afumatura 60g.

“Maggi Cub” sunt produsele participante in Etapa 1 pentru “Regiunea Transilvania” si in Etapa 2 pentru “Regiunea Maramures”.

    b) Maggi Secretul Gustului in urmatoarele sortimente si gramaje:
        Maggi Secretul Gustului Intensavor Legume 75g;
        Maggi Secretul Gustului Intensavor Gust de Gaina 75g.

“Maggi Secretul Gustului” sunt produsele participante in Etapa 1 pentru “Regiunea Valahia” si in Etapa 2 pentru “Regiunea Moldova”.

Ambalajele produselor participante la Campanie sunt ambalaje standard, care in plus fata de informatia obisnuita, vor contine un cod promotional format din 11 cifre aflate in dreptul inscriptiei „COD” de pe fata ambalajelor produselor participante in promotie. Ambalajele produselor MAGGI Cub sau Secretul Gustului enumerate mai sus care nu contin codul promotional format din 11 cifre aflate in dreptul inscriptiei „COD”, tiparit pe exteriorul ambalajului, nu participa in promotie.

Pentru a se inscrie in Campanie, Participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele:

    a. sa aibe domiciliul/resedinta intr-una dintre regiuni mentionate de mai sus
    b. sa achizitioneze cel putin un produs participant
    c. sa identifice codul alfanumeric
    d. sa inscrie codul alfanumeric printr-un mesaj SMS la numarul 1866 (numar cu tarif normal in retelele Cosmote, Orange si Vodafone) in perioada de desfasurare

Un Participant are dreptul sa inregistreze in Promotie maxim 5 coduri promotionale valide pe zi si maxim 15 coduri promotionale valide pe toata perioada de desfasurare a Promotiei.

In cadrul Campaniei, Organizatorul ofera 360 de premii in valoare de 100 Euro fiecare, in echivalentul in Lei la cursul 1 Euro = 4,4 lei.

    Valoarea totala comerciala a Premiilor acordate in Etapa 1 a Campaniei este pentru Regiunea Valahia de 38 280 lei si pentru regiunea Transilvania, de 38 280 lei.
    Valoarea totala comerciala a Premiilor acordate in Etapa 2 a Campaniei este pentru Regiunea Moldova de 40 920 lei si pentru regiunea Maramures de 40 920 lei.

Toate premiile prezentei Campanii se acorda prin tragere la sorti electronica aleatoare, precum urmeaza:

Pentru fiecare zi calendaristica din perioada de desfasurare, se va efectua o tragere la sorti electronica aleatoare si automata pentru 6 (sase) premii zilnice, cate 3 (trei) pentru fiecare Regiune participanta in fiecare etapa a Campaniei

    a. in ETAPA 1 a Campaniei se vor extrage 3 premii zilnice pentru Regiunea Valahia (coduri valide inscrise de pe ambalajele produselor Maggi Secretului Gustului ) si 3 premii zilnice pentru Regiunea Transilvania (coduri valide inscrise de pe ambalajele produselor Maggi Cuburi).
    b. in ETAPA 2 a Campaniei se vor extrage 3 premii zilnic pentru Regiunea Moldova (coduri valide inscrise de pe ambalajele produselor Maggi Secretului Gustului ) si 3 premii zilnice pentru Regiunea Maramures (coduri valide inscrise de pe ambalajele produselor Maggi Cuburi).

Tragerile la sorti se vor efectua in fiecare zi calendaristica ulterioara unei zile din perioada de desfasurare. De exemplu tragerea la sorti a castigatorilor primei zile de Campanie – 2 iunie - se va efectua in data de 3 iunie si tot asa pana la sfarsitul Campaniei.

1 comentarii: