Primul restaurant subacvatic

Cu pereti construiti in totalitate din sticla si amplasat la 5 metri adancime in Oceanul Indian, s-a deschis primul restaurant subacvatic din intreaga lume, Itha, ce apartine de resortul exclusivist Conrad Maldives Hotel.
Preparate fine intr-un decor unic, nemaiintalnit nicaieri in lume! Asta propune primul restaurant subacvatic din lume, o minunatie ce apartine de resortul de lux Conrad Maldives Hotel. Acesta a fost construit pentru ca oaspetii sa se poata bucura in voie de frumusetea oceanului si a vietii subacvatice fara a fi nevoiti sa faca scufundari.
Amplasat chiar in apa cristalina, restaurantul este atat de luminos incat angajatii, dar si oaspetii, sunt nevoiti sa poarte ochelari de soare.
Descris ca fiind cel mai frumos restaurant din lume de catre New York Daily News, Itha („sidef” in Dihevi, limba oficiala din Maldive), ofera o priveliste panoramica ce iti taie pur si simplu rasuflarea.
Restaurantul este construit pentru a putea gazdui un numar de 14 oameni, iar o cina aici costa aproximativ 190 de lire sterline de persoana. Serveste preparate fine din bucataria europeana, de la caviar si pana la homar sau fructe de mare.
De asemenea, este deschis si la ora micului dejun, a brunch-ului si poate fi inchiriat pentru petreceri private ori nunti inedite.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu